2011. október 26., szerda

LAV-25 PIRANHA; 1/72; Páncélosok magazin 39. - Jelenlegi ára: 800 Ft

Páncélosok magazin  39. szám LAV-25 PIRANHA - 2005
Magyarországon eddig egyedülálló hadtörténeti sorozat a páncélos fegyvernem legismertebb képviselőit mutatjuk be.
A harci tevékenységen kívül minden tank alapfeladata, hogy félelmet keltsen, és csodálatot ébresszen, annak a hadseregnek az erejét sugározva, amelynek a szolgálatában áll. Gyűjteményben a legrettegettebb harci járműveket mutatják be a II. világháborútól napjainkig. Ezek között található keleti és nyugati gyártású páncélos, hírhedt nagyragadozó, és olyan kísérleti nyúl is, melynek csak a fegyvernem fejlődése szempontjából van érdekessége. Egy azonban közös az összes bemutatott harckocsiban: a legkorszerűbb haditechnika és az emberi győzni akarás csodálatra méltó ötvözete mind.
A mellékelt, 1: 72 méretű modell eredetijéről a magazinban gazdagon illusztrált, részletes leírást olvashatnak, mely kitér az adott harci jármű fejlesztésének történetére és bevetéseinek legizgalmasabb eseményeire is. Megismerkedhetnek közben a haditechnika "boszorkánykonyhájának", a legsikeresebb tervezőműhelyeknek a munkájával, a legérdekesebb konstrukciós megoldásokkal, a korabeli katonák véleményével. A gyűjtemény minden darabja értékes szerzemény lehet azok számára, akik érdeklődnek a haditechnika, és ezen belül a páncélos fegyvernem iránt.
- 1: 72 méretarány, fém/műanyag, talapzaton, műanyag vitrinben
- gyűjteményből, ahogyan a z újság mellé járt, új állapotban
- személyes átvétel – AJÁNLOTT A MODELLEK, ILLETVE A VITRINEK SÉRÜLÉKENYSÉGE MIATT-  Bp. IV. kerület, vagy ésszerű egyeztetés alapján
- postai úton 550 Ft előre utalás után, ajánlott, elsőbbségi levélként


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-11-09 09:59
. LAV-25 PIRANHA; 1/72; Páncélosok magazin 39. - Jelenlegi ára: 800 Ft