2011. július 17., vasárnap

Üvegház

Winter Garden:
Kínálunk itt a téli kertben.
Ő körülbelül 6 éves, az általa építtetett az öt évet.
Az eredeti ár kb 18.000, - €

A télikert szeptemberében alakult tavaly szakemberek (ácsok + Glaser) eltávolították szakmailag.
Sajnos észrevettem, hogy a szerkezet itt nem sok időt és pénzt, és jelentős módosításokat a ház, ez nem lehetséges, ezért ajánljuk itt.
A télikert teljesen megszüntették, és azóta védett itthon. Ez legfeljebb a gerendák a forgóajtó, hogy ki kell cserélni, és a korábban használt csavarok minden elérhető.
A csavarok is eltávolították a lebontás, mert egy új épület több új csavart kell használni, de amelyek olyan egyszerű, facsavarok, könnyen cserélhető.

A felső ablakok láthatók a képeken már, mert dolgoztak korábban Glaser. Ők most is védi az üveges, de mindig általa szállított ide. Ezek biztonsági üvegből.
A méretek: mélység a háztól mintegy 3,42 m-re pólustól
Szélessége maga az épület, mintegy 4, a pole a pole 22m
Magasság a ház kb 2,52 m felső széléhez, magassága a másik külső oldalán mintegy 2,26 m felfelé.
A földi az ujjak már nem állnak rendelkezésre, és meg kell vásárolni az új.
Mint látható a képeken, látszik belülről a bal oldalon fix ablak
A másik oldalon a ház ablakon át, és egy nagy dupla tolóajtó, a jobb oldali ablakok és egy tolóajtó és egy forgóajtó. A ház található, közvetlenül a keskeny ablakon valójában nem tartozik a téli kertben, de rendelkezésre állnak. Amelynek során a lemez repedt meg.
Csak saját gyűjtő, nincs rajz, de tudtam, hogy másik pedig a részek. A fa sötét barna színű, és az ok nem szennyezett az olaj, pl.
Ár: 3000 Ft VB